Galerie & Bookshop

Art books coffee logo Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag

Art, Books & Coffee

Casa Portiera ABC is zonder twijfel een bijzondere en unieke plek waar verschillende interesses en passies samenkomen. Deze plek biedt namelijk niet alleen een ruimte gevuld met kunst, maar ook kasten vol met zowel oude als nieuwe boeken. Als dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens heerlijk genieten van een vers kopje koffie in de gezellige zitkamer terwijl je een goed gesprek voert met vrienden of nieuwe mensen ontmoet. Het is dan ook geen toeval dat de afkorting van Casa Portiera ABC staat voor Art, Books & Coffee.

Boekenwinkel Aardenburg ABC Books
Optreden live muziek Aardenburg bookshop

Poëzie & muziek

Naast deze fantastische elementen, fungeert Casa Portiera ook als een intiem podium voor poëzie en muziek. Zo kun je hier genieten van verschillende performances van getalenteerde artiesten en musici. Deze plek heeft dan ook een speciale plek in het hart van veel Aardenburgers en heeft zich ontwikkeld tot een sociaal project dat voortkomt uit de wens van de lokale bevolking om een gezellige ontmoetingsplaats te creëren die tevens voorziet in de behoefte aan een boekhandel en een bibliotheek.

Geniet van koffie
& gastvrijheid 

Op donderdag, vrijdag en zaterdag ben je van harte welkom om te komen neuzen in de uitgebreide boeken- en curiosacollectie die Casa Portiera ABC te bieden heeft. Daarnaast kun je hier genieten van een verrukkelijke koffiespecialiteit die wordt geserveerd door de gastvrije medewerkers. Het is dan ook geen wonder dat deze plek een favoriete ontmoetingsplaats is geworden voor velen in de buurt.

Geniet van koffie in de boekenwinkel Aardenburg

Evenementen agenda

Er zijn geen evenementen weer te geven